​Λεπτομέρειες κρυμμένες στην τέχνη!| Μουσειοπαιδαγωγική δράση στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων​

Πολιτισμός
Typography

Με έμπνευση την ατομική έκθεση Μικροκλίμα τσέπης της Ραλλού Παναγιώτου, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων στο Κέντρο Τεχνών δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 και 6 Νοεμβρίου 2021 στις 10.30 μια δια ζώσης μουσειοπαιδαγωγική εμπειρία που βασίζεται σε κάθε είδους υλικό (πέτρα, ξύλο, μάρμαρο κ.τ.λ.) που χρησιμοποιείται στην γλυπτική αποτύπωση απτών αντικειμένων.

 

Παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών μαζί με τους συνοδούς τους καλούνται να επικεντρωθούν σε λεπτομέρειες έργων τέχνης, να ανακαλύψουν καθημερινά αντικείμενα που εμπνέουν τους καλλιτέχνες και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο σύγχρονης τέχνης αξιοποιώντας δημιουργικά ανακυκλώσιμα υλικά.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλ. 210 7248150, 210 7232604, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 14:00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αριθμός συμμετεχόντων: 15
Διάρκεια δράσης: 10.30 - 11.30
Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Στον εκθεσιακό χώρο θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

H είσοδος, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, επιτρέπεται σε όσους/-ες έχουν:

  • εμβολιαστεί
  • νοσήσει (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) και
  • έχουν πραγματοποιήσει αρνητικό PCR εντός 72 ωρών ή rapid testαντιγόνου εντός 48 ωρών, σε περίπτωση που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Η χρήση ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την παραμονή του κοινού στον εκθεσιακό χώρο.

Τα παραπάνω ισχύουν για άτομα από 12 ετών και άνω.
Οι ανήλικοι 5-11 ετών μπορούν να προσκομίζουν εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων