Πινακοθήκες (2)

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις δημοτικές πινακοθήκες του Δήμου Αθηναίων. Αναζητήστε και επιλέξτε τη δημοτική πινακοθήκη που επιθυμείτε.
Πινακοθήκες

Βιβλιοθήκες (6)

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις δημοτικές βιβλιοθήκες του Δήμου Αθηναίων. Αναζητήστε και επιλέξτε τη δημοτική βιβλιοθήκη που επιθυμείτε.
Βιβλιοθήκες

Εκθεσιακοί Χώροι (2)

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους εκθεσιακούς χώρους του Δήμου Αθηναίων. Αναζητήστε και επιλέξτε τον εκθεσιακό χώρο που σας ταιριάζει.
Εκθεσιακοί Χώροι

Γυμναστήρια (9)

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Αθηναίων. Αναζητήστε και επιλέξτε το Γυμναστήριο που σας ταιριάζει.
Γυμναστήρια

Παιδικές Χαρές (1)

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων. Αναζητήστε και επιλέξτε την παιδική χαρά που σας ενδιαφέρει.
Παιδικές Χαρές

Μουσεία και Συλλογές (6)

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τα δημοτικά μουσεία και τις συλλογές του Δήμου Αθηναίων. Αναζητήστε και επιλέξτε το μουσείο ή τη συλλογή που σας ταιριάζει.
Μουσεία και Συλλογές

Θέατρα (5)

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα θέατρα του Δήμου Αθηναίων. Αναζητήστε και επιλέξτε το θέατρο που σας ταιριάζει.
Θέατρα

Κολυμβητήρια (4)

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα δημοτικά κολυμβητήρια του Δήμου Αθηναίων. Αναζητήστε και επιλέξτε το Κολυμβητήριο που σας ταιριάζει
Κολυμβητήρια

Αθλητικά Κέντρα & Γήπεδα (2)

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα αθλητικά κέντρα και γήπεδα του Δήμου Αθηναίων. Αναζητήστε και επιλέξτε το αθλητικό κέντρο ή το δημοτικό γήπεδο που σας ταιριάζει.
Αθλητικά Κέντρα & Γήπεδα

Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης (1)

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα πολιτιστικά κέντρα του Δήμου Αθηναίων. Αναζητήστε και επιλέξτε το πολιτιστικό κέντρο που σας ταιριάζει.
Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης
 Πνευματικό Κέντρο

Πνευματικό Κέντρο

Το κτίριο λειτούργησε για πρώτη φορά το 1842, ως Δημοτικό Γενικό Νοσοκομείο "Ελπίς", σε σχέδια του Γερμανού αρχιτέκτονα F. Staufert. Το Πνευματικό Κέντρο στεγάζεται στο κτήριο από το 1971 και σήμερα φιλοξενεί  όλες τις  κεντρικές  υπηρεσίες του ΟΠΑΝ/Δ.Α.

Στο κτίριο στεγάζεται επίσης  το αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης", στο οποίο διοργανώνονται  ημερίδες, συνέδρια,  παρουσιάσεις βιβλίων και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων