"Πανέμορφο Νησί" - Συναυλία της Χορωδίας δήμου Αθηναίων με ελεύθερη είσοδο

Μουσική
Typography

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 20.30 στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» ταξιδεύουμε με τη Χορωδία δήμου Αθηναίων από την Αναγέννηση έως τον 20ο αιώνα με ένα πρόγραμμα με έργα των John Wilbye, Henry Purcell, Charles Stanford, Ralph Vaughan-Williams και Benjamin Britten.

Σοπράνο η Μάιρα Μηλολιδάκη, απόφοιτος του Ωδείου Αθηνών, υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση, με σπουδές σε Μιλάνο και Ρώμη (Στούντιο Όπερας, Ακαδημία της Αγίας Καικιλίας) και συνεργασίες με τους περισσότερους μουσικούς φορείς στη χώρα μας, η οποία ερμηνεύει ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου με έμφαση στη σύγχρονη παραγωγή και τους Έλληνες συνθέτες.

Στο πιάνο ο Τίτος Γουβέλης, ένας εξαιρετικός σολίστ µε σπουδές στο Ωδείο Αθηνών και µεταπτυχιακά στο Royal College of Music του Λονδίνου και στη Royal Scottish Academy of Music and Drama της Γλασκόβης και βαθύς ιστορικός γνώστης του µουσικολογικού του υλικού.

Μουσική Διεύθυνση: Σταύρος Μπερής

Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019
Ώρα: 20.30

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου (2 δελτία ανά άτομο),
τα οποία θα διατίθενται από τα ταμεία του θεάτρου την ημέρα της παράστασης,
11.00-18.00

Πρόσβαση:
Μετρό: Στάση Πανεπιστήμιο

Προσβασιμότητα:
Το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας είναι προσβάσιμο με αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ στο ισόγειο λειτουργούν ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες.

Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας
Ακαδημίας 59, 106 79 – Αθήνα
Τ. 210 3642540

#OlympiaNewEra
#OlyXorodia

 

olimpia fasa xorigi epik

 

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων