Οι φιναλίστ του 12ου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας συστήνονται στο κοινό στο θέατρο Κολωνού

Μουσική
Typography

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τους φιναλίστ του 12ου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας, οι οποίοι θα διευθύνουν τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων σε μια μοναδική συναυλία το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο θέατρο Κολωνού.

Το 12ο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, υπό τη διδασκαλία του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου και τη συνδιδασκαλία της μαέστρου και μουσικολόγου Αθανασίας Κυριακίδου.

Οι μαέστροι, που επιλέχθηκαν κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας από τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας, είναι οι Μαριάμ Χατζάκη, Νεφέλη Χαδούλη, Χρήστος Μπάκης, Αλέξανδρος Πουρλουκάκης, Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Μάριος Παντελιάδης, Έρη Κούρμπαλη και Ειρήνη Τζέρμπου.

Στη συναυλία θα παρουσιάσουν την εισαγωγή στην όπερα Don Giovanni, τη Συμφωνία αρ. 29 του W. A. Mozart, καθώς επίσης και τη Συμφωνία αρ. 8 του A. Dvorak.

Η φετινή συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κολωνού.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 9243760.

Θέατρο Κολωνού: Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός Σεπόλια & Σταθμός Λαρίσης, Τρόλεï: No. 12 (Ζάππειο - Περιστέρι), στάση «Αρμονία», Λεωφορείο: 057 (Ομόνοια – Λόφος Σκουζέ), στάση «πλατεία Κολωνού»

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων