Ένα υπερσύγχρονο Δημοτικό Γυμναστήριο άνοιξε τις πύλες του στα Σεπόλια

Αθλητισμός
Typography

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) προχωρώντας στον εκσυγχρονισμό των Γυμναστηρίων του, ξεκίνησε
τη λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου και άρτια εξοπλισμένου δημοτικού γυμναστήριου στα Σεπόλια, επί της οδού Σιώκου 6.

Ένας μοντέρνος και λειτουργικός διώροφος χώρος 620τ.μ., με σύγχρονα και αξιόπιστα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης, όπου μπορείτε να γυμναστείτε με την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής.
Ο συνδυασμός σύγχρονου εξοπλισμού και καταρτισμένου προσωπικού  υπόσχονται  αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν την κάθε σας ανάγκη.

Γυμναστήριο δεν σημαίνει μόνο εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης και βάρη, αλλά και ομαδικά  προγράμματα όπως αεροβικής γυμναστικής, pilates, yoga, CrossFit,  κ.ά, με τα οποία μπορείτε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Ένας χώρος άθλησης που θα καλύπτονται απόλυτα οι αυξημένες αθλητικές ανάγκες των δημοτών της 4ης Δ.Κ. για «Άθληση – Άσκηση – Σωματική ευρωστία».

Το Γυμναστήριο στα Σεπόλια αντικαθιστά τη λειτουργία των γυμναστηρίων Σεπολίων (Λαμπόβου 4) και Κ. Πατησίων (Στρ. Καλλάρη & Κουρτίδου).

Η αναβάθμιση των Γυμναστηρίων εντάσσεται στην προσπάθεια του ΟΠΑΝΔΑ να συμβάλλει στο γενικότερο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για μία καλύτερη καθημερινότητα των κατοίκων και των δημοτών της πόλης.
Ο τελικός στόχος είναι να διαθέτει στο άμεσο μέλλον δέκα (10) σύγχρονα δημοτικά γυμναστήρια πλήρως εξοπλισμένα, που θα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες για άθληση των δημοτών και στις επτά (7) Δημοτικές Κοινότητες.

Δείτε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εγγραφή σας.

Διεύθυνση: Σιώκου 6, Σεπόλια, τηλ.: 210 5143130
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 21:30, Σάββατο 09:00 - 14:00, Κυριακή κλειστά

Πληροφορίες: 210 5284875 & 876 |  #AthlitismosGiaOlous

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων