Η «Αριστοφανιάδα» στο Θέατρο του Αττικού Άλσους το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Θέατρο
Typography

O Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, παρουσιάζει, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής,  το Σάββατο 10  Σεπτεμβρίου στις 9μ.μ. τη θεατρικά παράσταση «Αριστοφανιάδα»από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, ένα ξεκαρδιστικό ύμνο στο συνολικό έργο του Αριστοφάνη, στηριγμένη σε μία πρόταση της ομάδας ΙΔΕΑ.

Μέσα σε μιάμιση ώρα, με καταιγιστικούς ρυθμούς παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια του κοινού όλοι οι σπουδαίοι ρόλοι, οι κεντρικές συμβάσεις, τα μοτίβα και η δημιουργική ευφυΐα του πατέρα της κωμωδίας.

Ο Αριστοφάνης πεθαίνει πάνω σε μια πρόβα τη στιγμή ενός έντονου διαπληκτισμού με τους ηθοποιούς του και πηγαίνοντας στον Άδη προσπαθεί να πείσει τους θεούς του κάτω κόσμου να του χαρίσουν μια εβδομάδα ζωής ώστε να ανεβάσει το τελευταίο έργο του και …..το πανηγύρι αρχίζει.

Έργα και ημέρες του μεγάλου μας κωμικού παρελαύνουν επί σκηνής, σε ένα ξεκαρδιστικό, δροσερό αλλά και συγκινητικό έργο, ανακατεύοντας με μαεστρία όλα τα ύφη της κωμωδίας!!!

Συντελεστές:
Δραματουργική Επεξεργασία – Σύνθεση Κειμένων: Ομάδα ΙΔΕΑ (Κώστας Γάκης, Κων/νος Μπιμπής, Αθηνά Μουστάκα) και Δημήτρης Ζουγκός
Σκηνοθεσία – Μουσική: Κώστας Γάκης
Sound Designer – Μουσικός επί Σκηνής: Στέφανος Τορτόπογλου
Σκηνικά: Παναγιώτα Κοκκορού – Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ίρις Κανδρή
Οργάνωση Παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης

Πρωταγωνιστούν:
Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Τοκάκης

Γενική είσοδος: 4 ευρώ

Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων:

Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & www.ticket365.gr

fassa_logo_RGB

Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του θεάτρου 19:00 – 21:00.

Θέατρο Αττικού Άλσους:  Είσοδος από την οδό Καρπενησιώτη, περιφερειακός Γαλατσίου (Τουρκοβούνια)

Πληροφορίες στα τηλέφωνο 210 5284800,  210 5284851 – 853 & 854 και  www.opanda.gr

XOPHGOI_dt

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων