Θεατρική παράσταση “Socrates now” με τον Γιάννη Σιμωνίδη

Θέατρο
Typography

Μία πολυεπίπεδη πολιτισμική και ψυχαγωγική εμπειρία με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σιμωνίδη θα βιώσει το κοινό που θα παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση “Socrates now, που παρουσιάζει μεταφρασμένη στα ελληνικά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο την Τετάρτη 29 Ιούλιου στις 9μ.μ. στο προαύλιο του Μουσείου.

Ο βραβευμένος με ΕΜΜΥ ηθοποιός, Γιάννης Σιμωνίδης, αναδεικνύει την αιχμηρή λογική, αλλά και τις αντιλήψεις του Σωκράτη σε ένα έργο που συναρπάζει τους θεατές με το χιούμορ και την αμεσότητα της θεατρικής του απόδοσης.

Συντελεστές παράστασης
Ηθοποιός – Σκηνοθέτης: Γιάννης Σιμωνίδης |Αρχική Σκηνοθεσία & Ιδέα για Μάσκα: Λουκάς Ν. Σκιπητάρης | Αγγλική Μετάφραση: Γιάννης Σιμωνίδης & Λουκάς Ν. Σκιπητάρης | Ενδυματολόγος: Θεώνη Βαχλιώτη Aldredge | Ελληνική Μετάφραση: Ηλέκτρα Ανδρεάδη | Κρουστά: Caryn Heilman |Παραγωγή: Polyplanity Productions, EllinikoTheatro 

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο προαύλιο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, που διοργανώνει ο Οργανισμός έως τις 30 Ιουλίου με μία σειρά εκδηλώσεων με  δωρεάνπαραστάσεις μουσικής, θεάτρου και χορού, καθώς και κινηματογραφικές προβολές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του φεστιβάλ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 52 84 800.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Προαύλιο Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου:
Πατησίων 44

Με τη συνεργασία
se sinergasia

Χορηγοί Επικοινωνίας
xorigoi epikoinwnias

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων