«Όλη η Αθήνα μια Σκηνή»: Ανοιχτή Πρόσκληση για κατάθεση προτάσεων, για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων

Πολιτισμός
Typography

Ο Δήμος Αθηναίων ανανεώνει το ραντεβού του με τους δημότες και τους επισκέπτες της Αθήνας, με δράσεις σε όλες τις γειτονιές, σε πλατείες, σε ανοιχτούς χώρους στις επτά δημοτικές κοινότητες, καθώς και στα ανοιχτά θέατρα Κολωνού και Γκράβας, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος με τίτλο «Όλη η Αθήνα μια Σκηνή».

Αφιερώματα, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, πλημμυρίζουν με φως και μουσική την Αθήνα και προσφέρουν διέξοδο από την καθημερινότητα και ευκαιρία για ψυχαγωγία.

Για την κατάρτιση του προγράμματος και προκειμένου να στηριχθούν οι άνθρωποι του πολιτισμού, ο Δήμος Αθηναίων θα εντάξει ολοκληρωμένες καλλιτεχνικές προτάσεις στο πρόγραμμα του και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για την υποβολή προτάσεων. Οι δράσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, και η διάρκεια τους θα είναι από 4/7/23 έως 30/7/23.

Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων αρχίζει στις 18 Μαΐου και λήγει στις 31 Μαΐου 2023.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Εκδηλώσεων και Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων και η διαδικασία της επιλογής θα ολοκληρωθεί στις 9 Ιουνίου, όπου θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με την Ανοικτή Πρόσκληση (open call), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι δράσεις θα διοργανωθούν στο πλαίσιο του Culture is Athens / Πολιτισμός είναι η Αθήνα, του τριετούς σχεδίου που ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο την αναβάθμιση, την ανάδειξη και την ενοποίηση του πολιτιστικού ιστού της Αθήνας.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων