Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή από τον Δήμο Αθηναίων για τους μικρούς μασκαράδες στο Ζάππειο - Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 11:00 – 14:30, με ελεύθερη συμμετοχή

Πολιτισμός
Typography

Τα παιδιά είναι οι βασιλιάδες της Αποκριάς και ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί τους μικρούς καρναβαλιστές στη μεγαλύτερη παιδική αποκριάτικη γιορτή στο Ζάππειο, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 14:30, στην οποία θα κυριαρχήσουν το κέφι, η ζωντάνια, τα χρώματα και τα λαμπερά χαμόγελα των μικρών μασκαράδων.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υποδέχεται τα παιδιά με αποκριάτικη διάθεση, σ’ ένα μεγαλοπρεπές αποκριάτικο σκηνικό. Οι μακιγιέζ, στο ατελιέ των Χρωμάτων, μεταμορφώνουν τα παιδιά  με αποκριάτικα χρωματιστά σχέδια (face-painting).

Ανιματέρ και μάγοι, μίμοι και ζογκλέρ με φαντασμαγορικά shows, συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό με αποκριάτικους ρυθμούς που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Και φυσικά στη φοβερή γιορτή, είναι παρούσα για πρώτη φορά η μοναδική παρέα των Looney Tunes!!

Ο Sylvester, o Τweety και ο Daffy Duck με τον Bugs Bunny θα είναι μαζί μας για να γνωριστούν με όλα τα παιδιά και να βγάλουν μοναδικές φωτογραφίες.

Κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Μάρα Δαρμουσλή, οπού μαζί με όλους τους καλλιτέχνες θα μας οδηγήσουν σ ένα υπέροχο αποκριάτικο ξεφάντωμα!*


Είσοδος ελεύθερη


* Η καλλιτεχνική επιμέλεια της αποκριάτικης παιδικής εκδήλωσης στο Ζάππειο είναι από το Bobos Club.

 

Το πλούσιο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που θα ολοκληρωθεί στις 27 Φεβρουαρίου με το παραδοσιακό γλέντι της Καθαράς Δευτέρας στον λόφο του Φιλοπάππου, επιμελήθηκαν οι πολιτιστικοί φορείς του Δήμου Αθηναίων, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη, με τη συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης Αθήνα 9.84 και του This is Athens.

Πληροφορίες: cultureisathens.gr

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων