Χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή δράση "στείλε ευχές με μια vintage εορταστική κάρτα"

Πολιτισμός
Typography

Το δημιουργικό εργαστήρι Πιλ Πουλ του Πολιτιστικού Κέντρου "Μελίνα" του Δήμου Αθηναίων προτείνει μια εορταστική διαδικτυακή δράση για μικρούς και μεγάλους!

Το δημιουργικό εργαστήρι Πιλ Πουλ σας δίνει οδηγίες για να φτιάξετε τη δική σας vintage εορταστική κάρτα, αντλώντας έμπνευση από τις παλιές χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες κάρτες, που εκτίθενται στο κατάστημα του τυπογραφείου της έκθεσης «Οδοιπορικό στην παλιά Αθήνα» του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα» Δήμου Αθηναίων.

Οι ευχετήριες κάρτες που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα των αρχών του 20ου αι ήταν σχεδιασμένες με ρομαντική διάθεση!


karta1m
Μπορείτε να διαλέξετε και να εκτυπώσετε την κάρτα εδώ 

karta1p
Εκτυπώστε την παραπάνω κάρτα εδώ

karta2m
εκτυπώστε την κάρτα εδώ

karta2p
ακόμα μια vintage κάρτα εδώ

karta3m
εκτυπώστε την παραπάνω κάρτα εδώ 

 

karta3p
και ακόμα μια vintage κάρτα εδώ

Γράψτε τις ευχές σας και στείλτε την κάρτα στα αγαπημένα σας πρόσωπα είτε ηλεκτρονικά (με φωτογραφία), είτε με το ταχυδρομείο!

Δείτε αναλυτικά τα βήματα εδώ

Περιμένουμε κι εμείς τις κάρτες και τις ευχές σας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και οι δημιουργίες σας θα δημοσιευθούν στα social media του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων