«Του χρόνου τα Περάσματα» Έκθεση της Χριστίνα Μπελέκου στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα" δήμου Αθηναίων

Πολιτισμός
Typography

Την έκθεση ζωγραφικής της Χριστίνα Μπελέκου "Του χρόνου τα Περάσματα",φιλοξενεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα"δήμου Αθηναίων από 14 έως 21 Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των καλλιτεχνών από τον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ.

Η Χριστίνα  Μπελέκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από μικρό παιδί φανέρωσε την αγάπη της στη ζωγραφική με αποτέλεσμα να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην εικαστική δημιουργία.Μαθητευσε στο εργαστήριο του Σαραφιανου και δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους της εποχής. Συμμετείχε σε πολλες εκθέσεις στο Ζάππειο και σε άλλους χώρους αποσπώντας πολλά πρώτα βραβεία. Ανοίγοντας το δικό της εργαστήριο το 1978 ζωγραφίζει επαγγελματικά και καλλιτεχνικά πάνω σε ξύλα, σε μουσαμάδες, υφάσματα, κεραμικά, μέταλλο και Ακουαρέλα. χρησιμοποιώντας τα Αγαπημένα της υλικά που είναι τα ακρυλικα χρωματα, τις σκόνες, τα λαδια, τα πυροχρωματα, τις πατινες και την Ακουαρέλα. Δουλεύει με το παραδοσιακό τρόπο με στόχο την Αναβίωση παλαιών θεμάτων και αντικειμένων. Έργα της υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές και σε μουσεία στην Ελλάδα, στη Κύπρο και στο εξωτερικό. Συμμετέχει σε ομαδικές  και ατομικές εκθέσεις παρουσιάζοντας τη δουλειά της!!!Στον εκθεσιακό χώρο θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Ο μέγιστος αριθμός των ατόμων που μπορούν να παρευρεθούν ταυτόχρονα στον χώρο είναι 20 άτομα.

Διάρκεια Έκθεσης:14-21 Ιουλίου 2020

Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα" δήμου Αθηναίων:
Η
ρακλειδών 66 & Θσσαλονίκης - Θησείο, στάση Μετρό: Κεραμεικός,
 τηλ.: 210
34 52 150

Ώρες λειτουργίας: Τρ-Παρ:10.00-20.00 | Σαβ-Κυρ: 10.00-14.00 | Δευτ: Κλειστά

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων