Αυλαία για το Φεστιβάλ Κολωνού με την Athens Big Band και τους Σοφία Στρατή, Αντώνη Δόμινο, Νικόλα Ραπτάκη

Μουσική
Typography

Με μελωδίες που λατρέψαμε και ακόμα αγαπάμε, τραγούδια από τη διεθνή pop, rock και soul που ξεχώρισαν και έγιναν μεγάλες επιτυχίες, κλείνει η αυλαία του Φεστιβάλ Κολωνού  την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, με μια μοναδική συναυλία της Big Band του δήμου Αθηναίων. Η Big Band με το μοναδικό της ήχο και οι ερμηνευτές Σοφία Στρατή, Αντώνης Δόμινος και Νικόλας Ραπτάκης με το ξεχωριστό τους στιλ, θα παρασύρουν το κοινό σε μία  μουσική βραδιά με πρωταγωνιστές το ρυθμό και την ένταση.

Στη συναυλία παρουσιάζονται γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες από τον χώρο της διεθνούς pop, rock και soul σκηνής σε διασκευές για Big Band, με τους Σοφία Στρατή, Αντώνη Δόμινο και  Νικόλα Ραπτάκη να δίνουν το προσωπικό τους καλλιτεχνικό στίγμα, ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια των τελευταίων έξι δεκαετιών με το πάθος και την αυθεντικότητα που τους διακρίνει.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Big Band: Σάμι Αμίρης

Το Φεστιβάλ Κολωνού γίνεται πλέον θεσμός και κάθε Σεπτέμβριο ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων θα δίνει ραντεβού με τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης σε μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας, για να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών με ελεύθερη είσοδο ή πολύ χαμηλό αντίτιμο.

Πληροφορίες
Ώρα έναρξης: 20.30
Είσοδος ελεύθερη
τ. 210 52 84 854

@opanathens  | #festivalkolonou

Θέατρο Κολωνού:
Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Σεπόλια», Τρόλεï: No. 12 (Ζάππειο – Περιστέρι), στάση «Αρμονία», Λεωφορείο: 057 (Ομόνοια – Λόφος Σκουζέ), στάση «πλατεία Κολωνού»

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων