Τα Χριστούγεννα στον κόσμο με την Ξένια Γαργάλη

Μουσική
Typography

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η ερμηνεύτρια Ξένια Γαργάλη πλαισιωμένη από ταλαντούχους μουσικούς τραγουδά σε 8 γλώσσες και μας μεταφέρει το κλίμα των ημερών.

Στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων,το κοινό έχει την ευκαιρία να απολάυσει ένα μουσικό ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο, στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Τραγούδια και χαρακτηριστικά κείμενα συγγραφέων και ποιητών από ένα πολύχρωμο καλλιτεχνικό μωσαικό,για το πως αντιλαμβάνονται τις ξεχωριστές αυτές ημέρεςλαοί με διαφορετικές κουλτούρες και σε διαφορετικούς τόπους, δίνοντας έμφαση στο ελληνικό ρεπερτόριο, όπου με κέφι και χαρά ζωντανεύουν οι ωραιότερες στιγμές των εορταστικών αυτών ημερών στον τόπο μας.

Παίζουν οι μουσικοί: Ξένια Γαργάλη: τραγούδι Δημήτρης Δημόπουλος: πιάνο Αδάμ Δόγκας: σαξόφωνο Δρόσος Σκυλλάς: κρουστά Τάσος Ρουσσης: ηλεκτρικο μπάσο

Καλλιτεχνική Επιμέλεια της Θεματικής "Τα Χριστούγεννα στον κόσμο": Θέμης Ροδαμίτης

Έναρξη: 18:30 Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης, Τ.Κ. 10440)

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων