Εργαστήρι Εικαστικών και Αφήγησης για παιδιά στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης Κυψέλης και Σεπολίων

Παιδί
Typography

Ένα νέο πρόγραμμα, το Εργαστήρι Εικαστικών και Αφήγησης για παιδιά, αποτελεί την καινούργια πρόταση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων για τους μικρούς μας φίλους, προσφέροντάς τους μία ενδιαφέρουσα επιλογή καλλιτεχνικής έκφρασης σε συνδυασμό με το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί για δύο μήνες στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης Κυψέλης και Σεπολίων  από τους εκπαιδευτές της Artfygio – «Τεχνών το Καταφύγιο», θα διαρκεί μία ώρα και θα δημιουργηθούν δύο τμήματα των 15 ατόμων, για παιδιά 6-8 και 9-12 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εξελικτικό εργαστήρι εικαστικών, όπου τα παιδιά δουλεύουν μια ιστορία από τον μαγικό κόσμο του Αισώπου, την οποία επιχειρούν να ζωντανέψουν μέσα από το ερέθισμα που τους προφέρει, χρησιμοποιώντας τα υλικά που θα τους δοθούν.
Στο τέλος του προγράμματος τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τη δική τους ιστορία, βάση της οποίας, χρησιμοποιώντας το υλικό που τους άρεσε περισσότερο, θα δουλέψουν μια μοναδική κατασκευή.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής του εργαστηρίου ανά κέντρο:

Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Κυψέλης (Καλογερά 18, τηλ. 210 8821428)
Πέμπτη| 18:00-19:00 για παιδιά ηλικίας 6-8 ετών19:00-20:00 για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών
*Ημερομηνία έναρξης: Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Σεπολίων (Λαμπόβου 4, τηλ. 210 5130854)

Παρασκευή18:30- 19:30 για παιδιά ηλικίας 6-8 ετών  & 19:30- 20:30 για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών
*Ημερομηνία έναρξης: Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-19:00, με τηλεφωνική κράτηση θέσης στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης που επιθυμούν, μέχρι να συμπληρωθεί το όριο συμμετοχής ανά τμήμα.

Το εργαστήρι εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης που υλοποιεί ο Οργανισμός στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του δήμου Αθηναίων, με τα οποία ο ελεύθερος χρόνος των πολιτών αποκτά εκπαιδευτικό, παραγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενισχύοντας παράλληλα την ενασχόληση μικρών και μεγάλων με τις τέχνες και τον πολιτισμό.

 

Πληροφορίες: 210 5284868| #DimiourgikiMathisiGiaOlous



Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων