Επαναλειτουργεί από 1η Ιουνίου ανακαινισμένο για το κοινό το Ανοιχτό Κολυμβητήριο Γουδή – Δωρεάν η χρήση για όλο τον μήνα

Αθλητισμός
Typography

Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σας ενημερώνει ότι προχωρά από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου στην επαναλειτουργία για το κοινό του ανακαινισμένου ανοιχτού Κολυμβητηρίου στο Γουδή.

Ο ΟΠΑΝΔΑ αξιοποιώντας το lockdown λόγω της πανδημίας, προχώρησε στην ανακαίνιση του κολυμβητηρίου Γουδή, με σκοπό τη λειτουργική αναβάθμιση και την ακόμα πιο ασφαλή χρήση του χώρου από τους αθλούμενους.

Συγκεκριμένα, προχώρησε στην επισκευή των αποδυτηρίων με ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση καινούργιων ερμαρίων και αντικατάσταση του φωτισμού, ενώ αποκατέστησε και τη λειτουργία του εξαερισμού. Στον εξωτερικό χώρο τοποθετήθηκαν καινούργιοι βατήρες στην κολυμβητική δεξαμενή. Τέλος, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας πραγματοποιήθηκε καθαρισμός των πλακιδίων στα αποδυτήρια και στον περιβάλλοντα χώρο της κολυμβητικής δεξαμενής με τη χρήση ειδικού μηχανήματος και τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι απορριμμάτων.

Ο ΟΠΑΝΔΑ έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

Το Κολυμβητήριο Γουδή (Κανελλοπούλου & Κοκκινοπούλου 5) θα μπορούν να το επισκέπτονται άτομα άνω των 13 ετών (2007) κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 210-7794407 και 210-7771990.

Θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 08:00 - 19:00 και Σάββατο τις ώρες 08:00 - 14:00.

Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων.

Η χρήση του Κολυμβητηρίου για το μήνα Ιούνιο είναι δωρεάν και θα επιτρέπονται δύο (2) επισκέψεις εβδομαδιαίως.

** Κάθε αθλούμενος θα πρέπει να φέρει υποχρεωτικά συμπληρωμένο το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου, το οποίο μπορεί να κατεβάσει ΕΔΩ.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων