Παραδίδεται ανακαινισμένο στους Αθηναίους το Δημοτικό Γυμναστήριο Ευελπίδων

Αθλητισμός
Typography

Πλήρως ανακαινισμένο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργικότητας, αισθητικής και ασφάλειας παραδίδεται σήμερα το Δημοτικό Γυμναστήριο Ευελπίδων στην 6η Δημοτική Κοινότητα. Πρόκειται για έναν ενιαίο ισόγειο χώρο εμβαδού 832 τ.μ. τον οποίο ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) έχει εντάξει στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Γυμναστηρίων του.

Η εκγύμναση θα γίνεται υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής, ενώ θα πραγματοποιούνται ομαδικά προγράμματα, όπως αεροβικής γυμναστικής, cross trainning, pilates, yoga και ατομικά προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης, με σκοπό την βελτίωση της φυσική κατάστασης.

Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των Γυμναστηρίων, εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα της πολιτικής του ΟΠΑΝΔΑ, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης.

«Το Δημοτικό Γυμναστήριο Ευελπίδων αποδίδεται στους Αθηναίους, ανακαινισμένο. Συντηρούμε και αναβαθμίζουμε όλους τους χώρους που υπάρχουν για ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Έως 31.01.2020 η εκγύμναση θα είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση των δικαιολογητικών εγγραφής. Από 01.02.20 θα ισχύει η καταβολή τόσο της αρχικής εγγραφής, όσο και της μηνιαίας συνδρομής, βάσει της ισχύουσας τιμολογιακής πολιτικής.

Τιμολογιακή πολιτική εδώ
Δικαιολογητικά Εγγραφής εδώ
Εξαιρέσεις Συνδρομών εδώ
Δικαιολογητικά ανέργων εδώ

Διεύθυνση: Ευελπίδων 18 – Δικαστήρια (πρώην Σχολή Ευελπίδων), τηλ.: 210 8843137
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 21:30, Σάββατο 09:00 – 14:00, Κυριακή κλειστά

Πληροφορίες: 210 5284875 & 876

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων