Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μέσω των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) της Γ.Γ.Α.

Αθλητισμός
Typography

 O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν..Δ.Α.), προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αθλητικών δραστηριοτήτων του, στα οποία ο αριθμός των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής δεν επαρκεί, προβαίνει σε συνεργασία με την Διεύθυνση Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού, Επιστημονικής Υποστήριξης & Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στην συνδιοργάνωση προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους», τα οποία ανά αντικείμενο δράσεως περιλαμβάνουν:

  • Γενικά Προγράμματα με ενασχόληση Αθλητισμός & Παιδί (ΑΠ), Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία (ΑΕΗ), Άσκηση Ενηλίκων (ΑΕ), Αθλητισμός & Γυναίκα (ΑΓ), Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία (ΑΤΗ), Άσκηση στην Προσχολική Ηλικία (ΑπρΗ), Άθληση & Νέοι (ΑΝ) και ΔΙΑΦΟΡΑ.
  • Ειδικά Προγράμματα για Άτομα με Αναπηρία (Α.με.Α.) στα πλαίσια του ελεύθερου χρόνου και προγραμμάτων σε κολυμβητήρια, σε Ανοιχτούς χώρους Άθλησης ή σε Κλειστά Αθλητικά Κέντρα.

 

Στα πλαίσια των ανωτέρω προγραμμάτων ανακοινώνει:

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με ωριαία αποζημίωση και μέγιστη χρονική διάρκεια έως 28 εβδομάδες και συγκεκριμένα, ανά ειδικότητα, ως εξής:

 

 

Α/Α

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

1

Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός (Αεροβική)

6

2

Κολύμβηση

8

3

Αντισφαίριση

1

4

Καλαθοσφαίριση

3

5

Ποδοσφαίριση

2

6

Ειδική Φυσική Αγωγή               

4

       

Οι ανωτέρω Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) θα υλοποιήσουν προγράμματα στα κέντρα του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. και συγκεκριμένα στους Ανοιχτούς χώρους Άθλησης, στα Κλειστά Αθλητικά Κέντρα, στα Γυμναστήρια, στα Κολυμβητήρια, στα Πολιτιστικά Κέντρα, στους αύλειους χώρους σχολείων στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλοπαιδιές – Ακαδημίες.

        Οι χώροι που θα υλοποιηθούν τα προγράμματα λειτουργούν από Δευτέρα ως Παρασκευή 8:00-22:00 και Σάββατο 8:00-19:00. Η απασχόληση των Π.Φ.Α. θα είναι ως επί τω πλείστων στην απογευματινή βάρδια.

 Οι είκοσι τέσσερις (24) Π.Φ.Α. θα απασχολούνται έως και δέκα οκτώ (18) ώρες εβδομαδιαίως.

Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α. που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο. θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στα κεντρικά γραφεία του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. στην ακόλουθη διεύθυνση:

Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) Ακαδημίας 50, Αθήνα, Τ.Κ. 10679, υπόψη Δ/νσης Αθλητισμού.

(Για πληροφορίες: Τμήμα  Προγραμματισμού – Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού –

Τηλέφωνο: 210 5284874).

Οι ημέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 9:00 έως 14:00.

Η προθεσμία μέσα στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις ορίζεται σε 10 ημέρες από την επομένη ημέρα της δημοσίευσης σε δύο (2) εφημερίδες και την ανάρτηση της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του Οργανισμού, ήτοι από 14/12/2018 έως και 23/12/2018.

Τα κριτήρια επιλογής, ο καθορισμός της σειράς κατάταξης των υποψηφίων και οι υποβολές ενστάσεων από τους ενδιαφερομένους στον φορέα, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων στην υπηρεσία μας, θα γίνουν σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ/187200/13385/1259/891/7-6-2016 Απόφαση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Φ.Ε.Κ. 1774/τευχ.Β΄/17-6-2016).

Αναλυτικά η προκήρυξη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά δείτε εδώ

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων