«Πρόληψη-Διάσωση Ανθρώπων, Ζώων και Οικοσυστημάτων»

Δελτία Τύπου
Typography

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία διοργανώνει, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη-Διάσωση Ανθρώπων, Ζώων και Οικοσυστημάτων» το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12:00, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης»).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν για τα φιλοζωικά τους αισθήματα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ κ. Μίμης Δομάζος και η κόρη του κα. Πόπη Δομάζου για την ακαδημία ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά με μόνη πληρωμή τροφές για τα αδέσποτα, τα σκυλιά διασώστες της ΕΠΟΜΕΑ Σούγκαρ και Ζεν και η χορηγός της ΠΦΠΟ εταιρεία καλλυντικών Juliette Armand.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Προσέλευση 12:00 - καφές

12:00-12:15 Καλοσώρισμα – Συντονισμός Εκδήλωσης Σωτήρης Σκουλούδης, Δημοσιογράφος.

12:15-12:20 «Το νέο προφίλ - οι Ανανεωμένοι Στόχοι της Π.Φ.Π.Ο.», Άννα Τοσούνογλου, Πρόεδρος Π.Φ.Π.Ο.

12:20-12:25 «Το Δίκτυο Φιλόζωων Σχολείων της Π.Φ.Π.Ο. και οι δράσεις της Ομάδας Παιδείας». Χριστίνα Νομικού, υπεύθυνη Ομάδας Παιδείας Π.Φ.Π.Ο.

12:25-12:30 Απόσπασμα ντοκυμαντέρ «Το Σχέδιο».

12:30-12:35 «Δίχως Γη, Χωρίς Φωλιά, Χωρίς Σπίτι». Νέλλη Ψαρρού, Πολιτική επιστήμων και δημοσιογράφος.

12:35-12:45 Παρουσίαση των σκύλων διασωστών της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ελλάδος ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Σούγκαρ και Ζεν

12:45- 12:55 «Εθελοντές, οι Σταυροφόροι της Πρόληψης και της Διάσωσης». Θανάσης Λασκούδης, μέλος Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Π.Ο.Σ.Ε.Π.Π.

13:55-13:05 «Δασική Προστασία και Διαχείριση – Νομικό Πλαίσιο – Σύγχρονες Προκλήσεις και Προοπτικές». Σοφία Παυλάκη, Δικηγόρος μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας.

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Χαιρετισμοί :
Αlma Libre : Aλέξης Μαντζώρος - Βαγγέλης Συνοδινός
Dog’s Voice : Έλενα Δέδε

Βράβευση : Μίμη Δομάζου και Πόπης Δομάζου ,Ακαδημία Ποδοσφαίρου για παιδιά με μόνη πληρωμή τροφές για τα αδέσποτα.

Τέλος εκδήλωσης

 

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων