ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ που αφορούν την πρόσληψη σαράντα (40) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2023-2024

Δελτία Τύπου
Typography

O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αθλητικών δραστηριοτήτων του, προβαίνει στην υλοποίηση προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους», τα οποία εγκρίνονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και ανά αντικείμενο δράσεως περιλαμβάνουν:

  • Γενικά Προγράμματα με ενασχόληση στην Άσκηση στην Προσχολική ηλικία (ΑπρΗ), Παιδί & Αθλητισμός (ΠΑ), Άθληση & Νέοι (ΑΝ), Άσκηση Ενηλίκων (ΑΕ) & Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία (ΑΤΗ).
  • Ειδικά Προγράμματα για Άσκηση Ατόμων με Αναπηρίες (Α.με.Α.) στα πλαίσια του ελεύθερου χρόνου & προγραμμάτων σε κολυμβητήρια, σε Ανοιχτούς χώρους Άθλησης ή σε Κλειστά Αθλητικά Κέντρα.

Στα πλαίσια των ανωτέρω προγραμμάτων με το υπ’αριθμ.4667/04.04.2024 σχετ.έγγραφο, ανακοινώνει τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης που αφορούν:

Την πρόσληψη, συνολικά σαράντα (40) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2023-2024, ως εξής:

Α/Α

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

1

Χωρίς κριτήριο ειδίκευσης

20

2

Κολύμβηση

8

3

Ειδική Φυσική Αγωγή

12

Βάσει του άρθρου 7.5 του Φ.Ε.Κ. 461/τ.Β΄/14-02-2020. “Με την προϋπόθεση ότι το σύνολο των θέσεων που προκηρύσσει ο φορέας είναι μεγαλύτερο ή ίσο των 5 θέσεων και για ποσοστό 20% των θέσεων αυτών (με ακέραιο ποσοστό θέσης), δεν προσμετρούνται τα μόρια προϋπηρεσίας για την πρόσληψη των αντίστοιχων Π.Φ.Α.”.

Εφόσον το σύνολο των θέσεων που προκηρύσσονται από τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. είναι σαράντα (40) για τις οκτώ (8) θέσεις Π.Φ.Α. καταρτάται ξεχωριστός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων, μη προσμετρώντας τα μόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο. ως ακολούθως:

Οκτώ (8) θέσεις από τις είκοσι (20) προαναφερόμενες “Χωρίς το κριτήριο ειδίκευσης”οι οποίοι θα απασχοληθούν σε σαράντα (40) τμήματα “Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία” και  σαράντα (40) τμήματα “Άσκηση Ενηλίκων”.

Ενστάσεις κατά των πινάκων κατάταξης μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι στο φορέα ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10 εργασίμων) ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων , σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/69097/2670/170/07-02-2020 Απόφαση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Φ.Ε.Κ. 461/τευχ.Β΄/14-02-2020).

Ως τελευταία ημέρα υποβολής των ενστάσεων ορίζεται η Πέμπτη 18.04.2024

Ακολουθούν αναλυτικά οι προσωρινοί πίνακες επιλογής: εδώ

Ακολουθούν αναλυτικά οι προσωρινοί πίνακες επιλαχόντων: εδώ

Η αίτηση για την υποβολή ενστάσεων εδώ

(Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 5284873-4)

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων