ΟΠΑΝΔΑ: Πρόσληψη 24 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ μηνών - Ανακοίνωση προσωρινών πινάκων κατάταξης

Δελτία Τύπου
Typography

Στην πρόσληψη 24 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ μηνών προβαίνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Ειδικότερα, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αθλητικών δραστηριοτήτων του, προβαίνει στην υλοποίηση προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους», τα οποία εγκρίνονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.),τα οποία ανά αντικείμενο δράσεως περιλαμβάνουν:

  • Γενικά Προγράμματα με ενασχόληση στην Άσκηση στην Προσχολική ηλικία (ΑπρΗ), Παιδί & Αθλητισμός (ΠΑ), Άθληση & Νέοι (ΑΝ), Άσκηση Ενηλίκων (ΑΕ) & Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία (ΑΤΗ).

  • Ειδικά Προγράμματα για Άσκηση Ατόμων με Αναπηρίες (Α.με.Α.) στα πλαίσια του ελεύθερου χρόνου & προγραμμάτων σε κολυμβητήρια, σε Ανοιχτούς χώρους Άθλησης ή σε Κλειστά Αθλητικά Κέντρα.

Στα πλαίσια των ανωτέρω προγραμμάτων με το υπ’αριθμ.1075/24.01.2023 σχετ.έγγραφο, ανακοινώνει τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης που αφορούν:

Την πρόσληψη, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2022-2023, ως εξής:

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

1

Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός (Αεροβική)

5

2

Κολύμβηση

4

3

Καλαθοσφαίριση

3

4

Ποδοσφαίριση

1

5

Αντισφαίριση

1

7

Ειδική Φυσική Αγωγή

10

Βάση του άρθρου 7.5 του Φ.Ε.Κ. 461/τ.Β΄/14-02-2020. Με την προϋπόθεση ότι το σύνολο των θέσεων που προκηρύσσει ο φορέας είναι μεγαλύτερο ή ίσο των 5 θέσεων και για ποσοστό 20% των θέσεων αυτών (με ακέραιο ποσοστό θέσης), δεν προσμετρούνται τα μόρια προϋπηρεσίας για την πρόσληψη των αντίστοιχων ΠΦΑ.Εφόσον το σύνολο των θέσεων που προκηρύσσονται είναι τουλάχιστον 5 (από τις 24 θέσεις στην συγκεκριμένη περίπτωση –5 θέσεις χωρίς την προσμέτρηση προϋπηρεσίας),όπου καταρτείται ξεχωριστός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων μη προσμετρώντας τα μόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο. ως ακολούθως:

 

  1. Ένα (1) άτομο από τους τέσσερις (4) προαναφερόμενους με ειδικότητα Κολύμβηση.

  2. Ένα (1) άτομο από τους πέντε (5) προαναφερόμενους με ειδικότητα Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός(Αεροβική).

  3. Τρία (3) άτομα από τους δέκα (10) προαναφερόμενους με ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή

Ενστάσεις κατά των πινάκων κατάταξης μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι στο φορέα ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10 εργασίμων) ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων , σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/69097/2670/170/07-02-2020 Απόφαση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Φ.Ε.Κ. 461/τευχ.Β΄/14-02-2020).

Ως τελευταία ημέρα υποβολής των ενστάσεων ορίζεται η Τρίτη 07/02/2023.

  • Ακολουθούν αναλυτικά οι προσωρινοί πίνακες επιλογής:εδώ

  • Ακολουθούν αναλυτικά οι προσωρινοί πίνακες επιλαχόντων:εδώ

Η αίτηση για την υποβολή ενστάσεων εδώ

(Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 5284873-4)

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων