Βιβλία και μπλουζάκια μοίρασε στις Φυλακές Κορυδαλλού-Θήβας η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Άννα Ροκοφύλλου

Δελτία Τύπου
Typography

Σε μια συμβολική, όσο και ουσιαστική κίνηση ανθρωπιάς προέβη η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) Άννα Ροκοφύλλου.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του ΟΠΑΝΔΑ, η κα Άννα Ροκοφύλλου μετέβη στο κατάστημα Φυλακών Κορυδαλλού και παρέδωσε 1.300 μπλουζάκια και 1.500 βιβλία για τους κρατούμενους.

 

  • PhotoCredits κεντρικής φωτογραφίας άρθρου
    Από αριστερά Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΠΑΝΔΑ Κος Γιώργος Μπουφέας, Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ Κα Άννα Ροκοφύλλου, Διευθύντρια Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Κα Μαρία Στέφη, μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΝΔΑ Κος Κωνσταντίνος Τσώλος

 

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ συναντήθηκε με τη διευθύντρια φυλακών Κορυδαλλού κυρία Μαρία Στέφη, στην οποία και παρέδωσε ένα μέρος των υλικών. Τα υπόλοιπα βιβλία και μπλουζάκια, κατόπιν σχετικής συνεννόησης, θα δοθούν στα καταστήματα κράτησης Θήβας.

Η πρωτοβουλία της κας Άννας Ροκοφύλλου, είναι μια μικρή συμβολή του ΟΠΑΝΔΑ, προκειμένου να ομορφύνουν λίγο οι στιγμές των ανθρώπων που βρίσκονται στα σωφρονιστικά καταστήματα, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα επανενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο. Γιατί, όπως έλεγε ο Ντοστογιέφσκι, «Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από το επίπεδο διαβίωσης των φυλακισμένων της».

 

 

Photo Korydalos 2

  • PhotoCredits:
    Από αριστερά Διευθυντρια του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Κα Μαρία Στέφη και η Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ Κα Άννα Ροκοφύλλου.

 

 

Photo Korydalos 3

  • PhotoCredits:
    Από δεξιά Διευθυντρια του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Κα Μαρία Στέφη και η Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ Κα Άννα Ροκοφύλλου και η Κοινωνική Λειτουργός υπηρεσίας Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού.

 

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων