Δελτία Τύπου

Ο Δήμος Αθηναίων ανανεώνει το καλοκαιρινό πολιτιστικό ραντεβού με τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης, διοργανώνοντας από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο 2024 τέσσερα φεστιβάλ, σε γειτονιές, σε πλατείες και σε πάρκα στις επτά δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, στα ανοιχτά θέατρα Γκράβας και Κολωνού και στο Άλσος Γουδή.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία διοργανώνει, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη-Διάσωση Ανθρώπων, Ζώων και Οικοσυστημάτων» το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12:00, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης»).

Με έμπνευση από τα έθιμα και το κατανυκτικό κλίμα των Άγιων Ημερών του Πάσχα, ο Δήμος Αθηναίων καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στις δωρεάν πασχαλινές δράσεις, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων από 20 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2024, στους χώρους πολιτισμού της πόλης.

O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αθλητικών δραστηριοτήτων του, προβαίνει στην υλοποίηση προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους», τα οποία εγκρίνονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και ανά αντικείμενο δράσεως περιλαμβάνουν:

Συνεχίζονται τον Απρίλιο οι δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία της Αθήνας, ένας θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Αθήνας.

 

Οι περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων λειτουργούσαν το προηγούμενο διάστημα χωρίς την ανανέωση της καταλληλότητας λειτουργίας τους, με ευθύνη και γνώση της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Μάλιστα, κατόπιν ελέγχων από τον φορέα πιστοποίησης τα έτη 2022 και 2023 δεν πιστοποιήθηκε η καταλληλότητά 11 παιδικών χαρών και η προηγούμενη δημοτική αρχή συνέχιζε να τις έχει σε λειτουργία, ενώ είχε εκπονηθεί μελέτη ανακατασκευής τους.

Επίσης, 15 ακόμα παιδικές χαρές είχαν ελεγχθεί και βρέθηκαν με προβλήματα στη λειτουργία τους χωρίς να λάβουν βεβαίωση λειτουργίας από τον φορέα και παρέμειναν ανοιχτές, χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες.

Στο όνομα της ασφάλειας των παιδιών και μετά από σχετική εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών, ανακοινώνουμε ότι διακόπτεται η λειτουργία των ακατάλληλων και επικίνδυνων παιδικών χαρών και δεσμευόμαστε μετά τις κατεπείγουσες ενέργειές μας, ότι ξεκινούν οι διαδικασίες ανακατασκευής τους.

Οι πρώτες ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές θα αρχίσουν να παραδίδονται τον Ιούνιο.

Οι παιδικές χαρές των οποίων θα διακοπεί η λειτουργία για λόγους ασφαλείας είναι οι:

1

112 Κ.Π.Χ.

Σίνα & Αραχώβης

2

182 Κ.Π.Χ.

Δεινοκράτους – Κολωνάκι

3

288 Κ.Π.Χ.

Ραυτοπούλου & Σουλιωτών – Ν. Κόσμος

4

509 Α’ Κ.Π.Χ

Α – Άλσος Προμπονά

5

509 Β’ Κ.Π.Χ

Β – Άλσος Προμπονά

6

517 Κ.Π.Χ

Καβάφη & Ζαφειροπούλου – Κ. Πατήσια

7

528 Κ.Π.Χ

Σαβαγηνών & Διοπόλεως – Λαμπρινή

8

540 Κ.Π.Χ.

Ερμωνάσσης & Πιτυούντος – Θερμίδα

9

586 Κ.Π.Χ.

Βικέλα & Λαμπάκη – Κ. Πατήσια

10

589 Κ.Π.Χ.

Βαλλιάνων & Δαιπερφελδ – Πατήσια

11

681 Κ.Π.Χ.

Πλ. Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών

12

795 Κ.Π.Χ.

Βαφειοχωρίου & Παπαστράτου - Γκύζη

 

Η νέα δημοτική αρχή σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. έχει προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

 

  • Έχει ληφθεί η απόφαση ώστε να ενταχθεί η ανακατασκευή 9 παιδικών χαρών, των οποίων διεκόπη η λειτουργία, στο Π.Δ.Ε, με σκοπό την προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού προμήθειας, τοποθέτησης και εγκατάστασης εξοπλισμού παιδικών χαρών, αστικού εξοπλισμού, δαπέδων και λοιπών υλικών.

  • Έχει συμφωνηθεί η ανακατασκευή 2 παιδικών χαρών, των οποίων διεκόπη η λειτουργία, μέσω χορηγίας άμεσα, ενώ μία ακατάλληλη παιδική χαρά αλλάζει χρήση και μετατρέπεται σε χώρο παιχνιδιού.

  • Δυο παιδικές χαρές που ήταν κλειστές για καιρό, ανακατασκευάζονται, ώστε να ανοίξουν άμεσα.

  • Έχουν ήδη δρομολογηθεί τα έργα επισκευής και θα παραδοθούν πλήρως επισκευασμένες στους δημότες, 15 παιδικές χαρές που έχρηζαν εργασιών συντήρησης.

  • Έχει γίνει πρόσκληση για την ανάθεση σε πιστοποιημένη εταιρία να κάνει επανέλεγχο όλων των παιδικών χαρών ώστε να λειτουργούν σύμφωνα με τη νομοθεσία και τα πρότυπα.

  • Σχεδιάζουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να εφαρμοστεί ψηφιοποιημένο σύστημα διαχείρισης των παιδικών χαρών, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό στη διαδικασία διαχείρισής τους και τη διαρκή συμμόρφωση με τη νομοθεσία και τα πρότυπα ασφαλείας.

  • Ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του έτους, η προκήρυξη διαγωνισμού για την 2ετή συντήρηση όλων των παιδικών χαρών που δεν βρίσκονται σε ενεργή σύμβαση συντήρησης.

 

 

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές, όπως υποδεικνύεται στον κάτωθι πίνακα:

ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

112

Σίνα και Αραχώβης

187

Πλ. Δεξαμενής

 

182

Δεινοκράτους - Κολωνάκι

187

Πλ. Δεξαμενής

 

223

Δαμάρεως & Αλκέτου

213

Πλ.Πλυτά

 

285

Αριστάρχου & Αστυδάμαντος

 

288

Ραυτοπούλου & Σουλιωτών – Ν. Κόσμος

260

Χελντράιχ – Ν. Κόσμος

 

296

Κριναγόρου & Δημώνακτος

 

509

Α – Άλσος Προμπονά

538

Πανδίωνος & Σάρωνος

 

517

Καβάφη & Ζαφειροπούλου – Κ. Πατήσια

538

Πανδίωνος & Σάρωνος

 

595

Πλ Ζέρβα

 

528

Σαβαγηνών & Διοπόλεως – Λαμπρινή

525

Χριστιανουπόλεως & Θύσσου

 

540

Ερμωνάσσης & Πιτυούντος – Θερμίδα

525

Χριστιανουπόλεως & Θύσσου

 

586

Βικέλα & Λαμπάκη – Κ. Πατήσια

595

Πλ Ζέρβα

 

597

Ιακωβάτων

 

589

Βαλλιάνων & Δαιπερφελδ – Πατήσια

538

Πανδίωνος & Σάρωνος

 

681

Πλ. Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών

193

Ακομινάτου & Σαχίνη

 

683

Πλ. Πάφου

686

Πλατεία Καλλιγά – Πατήσια

 

795

Βαφειοχωρίου & Παπαστράτου - Γκύζη

744

Πλ. Παλουμπιώτη

 

 

O παρακάτω σύνδεσμος περιέχει τα σχέδια των νέων ανακατασκευασμένων παιδικών χαρών που θα παραδοθούν σύντομα. https://we.tl/t-ntP6YVu8ZR

 

 

Την τέχνη του Πάτσγουορκ, τη μαγεία των υφασμάτων, των κλωστών, των χρωμάτων και των λουλουδιών, παρουσιάζει ο Δήμος Αθηναίων στην ομαδική έκθεση έργων πάτσγουορκ Flower Power - Η δύναμη των λουλουδιών, που διοργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και ο Ελληνικός Σύλλογος Πάτσγουορκ, από 26 Μαρτίου έως 21 Απριλίου 2024 στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» Δήμου Αθηναίων.

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει, από τις 29 Μαρτίου έως τις 26 Μαΐου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων, την έκθεση «Λάμπρος Ορφανός- Έλλη ΜουρέλουΟρφανού: Η Γοητεία του Μέτρου», σε επιμέλεια Κάλλης Πετροχείλου, Κώστα Νικάκη και Στέιση Βεντούρα.

Κορυφώνεται το τριήμερο από 16 έως 18 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή της Αποκριάς, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, στις γειτονιές και το κέντρο της πόλης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας δήλωσε: “Kαθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 16 και 17 Μαρτίου, οι δρόμοι και οι πλατείες της πόλης μετατρέπονται σε ένα ατελείωτο πολύχρωμο γαϊτανάκι, με πάρτι για τα παιδιά, μουσικές συναντήσεις με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, αποκριάτικες διαδρομές με άρωμα παράδοσης. Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου είστε όλοι καλεσμένοι στον Λόφο του Φιλοπάππου για να γιορτάσουμε παραδοσιακά τα Κούλουμα με μουσική, χορό και σαρακοστιανά εδέσματα».

 Η μεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού έχει ξεκινήσει στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας και μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουμε όλοι μαζί, συμμετέχοντας σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με 80 αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, σε 55 σημεία της πόλης.

Ο Δήμος Αθηναίωνμέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), συνεργάζεται με την εικαστικό Μαιρηλί Χαραμή και παρουσιάζει, εν όψει της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, την έκθεση «Σημαίες μας, Πανιά περίλαμπρα, Σημάδια ιστορικά» από 14 Μαρτίου έως 7 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων.

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, στις 12.00 στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των Βραβείων «Κάρολος Κουν» και των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2022/23, η οποία διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την  Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.

Συνεχίζονται τον Μάρτιο οι δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία της Αθήνας, ένας θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Αθήνας.

Ο παλμός του καρναβαλιού χτυπά δυνατά στην πόλη μας και ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος της πολύχρωμης γιορτής της Αποκριάς με 80 εκδηλώσεις, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων σε 55 σημεία της πόλης.

Οι δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία της Αθήνας, ένας θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Αθήνας, επανήλθαν δυναμικά και συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, παρουσιάζουν την έκθεση «Γόρδιοι Δεσμοί» του Στέργιου Στάμου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων, από 22 Φεβρουαρίου έως 24 Μαρτίου 2024, σε επιμέλεια του ιστορικού τέχνης Γιάννη Μπόλη.

 

Ο θεσμός των δωρεάν ξεναγήσεων σε ιστορικά σημεία της Αθήνας που έχει αγκαλιάσει το κοινό και διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Αθήνας, επιστρέφει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης με νέο πρόγραμμα.

Συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών με θέμα «Άσκηση και σωστή διατροφή: Δύο κλειδιά για να κερδίσεις την ποιότητα στη ζωή σου», που διοργανώνει, με ελεύθερη συμμετοχή, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σε συνεργασία με το Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής, Προαγωγής Υγείας και Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αθηναίων, στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Δήμου Αθηναίων.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων ανακοινώνει ότι, με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο πολυσχιδής λυρικός καλλιτέχνης με τη διεθνή αναγνώριση Τάσης Χριστογιαννόπουλος ορίζεται καλλιτεχνικός διευθυντής του Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», καθώς και των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων για την καλλιτεχνική περίοδο 2024 -2025.

Από τις 15 Φεβρουαρίου ως τις 17 Μαρτίου η Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει την πρώτη αναδρομική έκθεση ζωγραφικής της Ρίκας Πανά, με τίτλο «Προς το Φως», η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε επιμέλεια της Ελισάβετ Πλέσσα.

Από τις 8 έως τις 25 Φεβρουαρίου το Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει την ομαδική εικαστική έκθεση “The Condition of (Im)-Possibility: The Invaders”, η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης και ανεξάρτητης επιμελήτριας δρ.Εύας Κέκου.

Το 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Ο Δήμος Αθηναίων εμπλουτίζει τις επιλογές για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών το Σαββατοκύριακο στις γειτονιές της πόλης, προσφέροντας τους τον Φεβρουάριο, με δωρεάν συμμετοχή, ακόμα ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Παίζοντας θέατρο με τα φρούτα», το οποίο προάγει την αξία της υγιεινής διατροφής και συνδυάζει την καλλιέργεια των γνώσεων και της δεξιοτεχνίας με το παιχνίδι και την ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα, που υλοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων(ΟΠΑΝΔΑ), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και 10 Φεβρουαρίου 2024 στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Νορντάου και Σεπολίων, αντίστοιχα.

Ο Δήμος Αθηναίων υποδέχεται το φιλότεχνο κοινό με μία σειρά εκθέσεων που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)  στην Πινακοθήκη και το Κέντρο Τεχνών, για να διεκδικήσει και να κερδίσει και φέτος το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις του, παρουσιάζοντας μοναδικές εικαστικές εκθέσεις.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση το Δεκέμβριο του Εργαστηρίου Δημιουργικής Ανακύκλωσης και του Εφαρμοσμένου Εργαστηρίου Κινουμένων Σχεδίων, ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει έναν νέο κύκλο σε παιδιά και ενήλικες, από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο 2024, σε τέσσερα διαφορετικά Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης με δωρεάν συμμετοχή.

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Παράλληλα» του ζωγράφου Αλέξη Κυριτσόπουλου, που παρουσιάζει ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίωνέως τις 11 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 και 28 Ιανουαρίου στις 12:00ξεναγήσεις για το κοινό από τον ίδιο τον ζωγράφοκαι τον επιμελητή της έκθεσης Χριστόφορο Μαρίνο.

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, στις 19:30, στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής Peter Katsihtis Ζωγραφική διαδρομή, Νέα Υόρκη-Αθήνα, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα» την έκθεση χειροποίητων υφαντών «Τα πλουμιστά υφαντά της Όσσας Θεσσαλονίκης» στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» έως τις 14 Ιανουαρίου 2024.

 

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, ο Δήμος Αθηναίων μας προσκαλεί όλους στους χώρους πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) για να ζήσουμε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες οικογενειακές στιγμές, να διασκεδάσουμε με μουσικοθεατρικές παραστάσεις και συναυλίες και να συμμετέχουμε σε εκπαιδευτικά και εικαστικά προγράμματα, που προάγουν την χαρά της δημιουργίας και τη συνεργασία, με έμπνευση από την παράδοση των Χριστουγέννων.

Από σήμερα 1η Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, ο Δήμος Αθηναίων «σκορπίζει» χριστουγεννιάτικη λάμψη σε κάθε γωνιά της Αθήνας, μέσα από ξεχωριστές εορταστικές εκδηλώσεις, σχεδιασμένες για όλους.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων