To Athens Gardens Festival φέρνει τη μουσική δωματίου στους κήπους της Αθήνας

Μουσική
Typography

To φεστιβάλ που γεννήθηκε στους κήπους της Αθήνας και τίμησε από το 2013 μέχρι σήμερα τον Εθνικό κήπο, ανοίγει κι άλλο την βεντάλια του και μετουσιώνεται σε ένα διαγωνιστικό φεστιβάλ μικρών μουσικών συνόλων, στον Εθνικό κήπο και στον κήπο του Κέντρου Τεχνών στο πάρκο Ελευθερίας. 14, 15 και 16 Ιουνίου τα διαγωνιζόμενα μουσικά σύνολα θα παρουσιαστούν τα πρωϊνά στον Εθνικό κήπο και τα βράδια στον κήπο του Κέντρου Τεχνών.

Θα ακουστούν μουσικές από την παγκόσμια ανθολογία της κλασσικής, ρομαντικής, ιμπρεσιονιστικής, σύγχρονης και νεοκλασσικής μουσικής.

To φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο του προγράμματος Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες : athensartnetwork.gr

Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων