O Primavera!

Μουσική
Typography

Την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 20.30 η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τη μουσική διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, σας προσκαλεί στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας για να τραγουδήσουμε την άνοιξη με έργα από όλες τις εποχές! Στο πιάνο ο Θάνος Μαργέτης.

Ελάτε να ταξιδέψετε σε μια διαδρομή γεμάτη ανθούς και ανοιξιάτικο αέρα με μελωδίες που εξυμνούν την αναγέννηση της φύσης μετά τη σιωπή του χειμώνα!

Της συναυλίας προηγείται διεπιστημονική Ημερίδα
Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, ώρα 18:00, το Εργαστήριο Μουσικής Ακουστικής και Τεχνολογίας (LabMAT) του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Διοργανώνει Διεπιστημονική Ημερίδα με θέμα: “Αναλυτικές προσεγγίσεις της άδουσας φωνής : επιστημονικές και παιδαγωγικές εξελίξεις” με τη υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του θεάτρου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φωνής.

Ομιλητές: Γεωργάκη Αναστασία, Παπαθανασίου Ηλίας, Μακαντάσης Θέμης, Καθαρίου Αγγελική, Κοτροκόης Νίκος, Αγγελάκης Βαγγέλης, Χαλδαιάκης Αχιλλέας, Φιστουρής Δημοσθένης

Πληροφορίες:
Ημερομηνία:
Τετάρτη 8 Μαΐου 2019
Ώρα: 20:30

Είσοδος Ελεύθερη:
Η είσοδος στην παράσταση θα γίνεται δωρεάν με την επίδειξη δελτίου εισόδου.

Διανομή Δελτίων Εισόδου:
Η διανομή των δελτίων θα γίνει την στα ταμεία του θεάτρου, 11.00 με 17.00 την ημέρα της παράστασης

Πρόσβαση:
Μετρό: Στάση Πανεπιστήμιο

Προσβασιμότητα:
Το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας είναι προσβάσιμο με αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ στο ισόγειο λειτουργούν ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες.

olympia logo RGB

Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας
Ακαδημίας 59, 106 79 – Αθήνα
Τ. 210 3642540
#OlympiaNewEra

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων