Το αποκριάτικο ραντεβού των παιδιών δίνεται στο Ζάππειο

Παιδί
Typography

Μικροί μασκαράδες με λαμπερά χαμόγελα ζουν την απόλυτη αποκριάτικη εμπειρία στην πόλη με ένα πλήθος παιδικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, οι οποίες συνδυάζουν την παράδοση και τη δημιουργικότητα με το παιχνίδι, τη μουσική και τον χορό.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου το Ζάππειο, σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων την πιο ξέφρενη εορταστική περίοδο, τους υποδέχεται και φέτος σε μία μεγάλη αποκριάτικη γιορτή.

Από τις 10.30 η Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων δίνει το ρυθμό στο μεγαλύτερο παιδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα.
Καθ’ όλη  τη διάρκεια της εκδήλωσης η ομάδα του Μπόμπος Club θα εμψυχώνει τα παιδιά, ενώ djs θα τα παρασύρουν με τη μουσική τους σε ένα ασταμάτητο χορό. Ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι θα τριγυρνούν ανάμεσα στους γλυκύτατους καρναβαλιστές, ενώ πολλές εκπλήξεις θα κάνουν τα παιδικά χαμόγελα ακόμα πιο λαμπερά. Οι μικροί μας φίλοι θα συμμετέχουν σε εικαστικά δρώμενα με μεικτές τεχνικές από το εργαστήρι ζωγραφικής «Μανταλάκια» και θα κάνουν μπαλονοκατασκευές και face painting.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η ομάδα του Παιδικού Περιβαλλοντικού Προγράμματος του Οργανισμού.

Η γιορτή ολοκληρώνεται στις 14.00 με τη Big Band δήμου Αθηναίων και τις χορογραφίες των Athens Lindy Hop στο ρυθμό του swing.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Big Band: Σάμι Αμίρης

Πληροφορίες: τ. 210 5284853

 

xorigoi apokries 18 2 new

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων