Νέα ημερομηνία για τη διαδραστική παράσταση “Η Μαίρη Πόππινς και το παιχνίδι των μεταμορφώσεων” στον Εθνικό Κήπο | 24.06

Θέατρο
Typography

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων ενημερώνει το κοινό ότι το διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι “Η Μαίρη Πόππινς και το παιχνίδι των μεταμορφώσεων”που αναβλήθηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 11.00 παραπλεύρως της παιδικής χαράς στον Εθνικό Κήπο. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών με ελεύθερη συμμετοχή και εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο αλλιώς», που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας έως τις 30 Ιουνίου στον Εθνικό Κήπο.

Η Μαίρη Πόππινς καλεί τα παιδιά να την ακολουθήσουν στο παιχνίδι της μεταμόρφωσης. Μέσα από μικρές θεατρικές σκηνές, αφηγήσεις ιστοριών και πολλά πολλά παιχνίδια- κινησιολογικά, φωνητικά και λεκτικά – η Μαίρη Πόππινς συνοδεύει τα παιδιά σε ένα  ξέφρενο παιχνίδι.
Τα παιδιά διασκεδάζουν με βιωματικό τρόπο μέσα από θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, εκφράζοντας τα συναισθήματα τους, ανακαλύπτοντας τη χαρά της δημιουργικής φαντασίας, παίζοντας ρόλους, μεταμορφώνοντας την πόλη μας.
Στη μια ώρα του προγράμματος τα παιδιά θα δουν μικρές θεατρικές σκηνές, θα ακούσουν ιστορίες, αλλά κυρίως θα ακολουθήσουν αυτήν την παράξενη νταντά στις φανταστικές περιπέτειές της.
Σχεδιασμός- ερμηνείες: Ευδοκία Στατήρη, Μαρία Καρακίτσου
Θεατρική σύνθεση παιχνιδιών: Ευδοκία Στατήρη, Μαρία Καρακίτσου
Σκηνικά -κοστούμια: Χριστίνα Τσιρώνη-Ελένη Καραμέρου
 

Περισσότερες… αλλιώτικες πληροφορίες:
τ. 210 52 84 854
 | www.opanda.gr & www.zisetonkipo.gr

#ZiseTonKipo